Coneix la història d’Olives i Salaons Barberà

“Som una empresa familiar, ubicada a Lleida, amb més de 50 anys d’experiència seleccionant les millors olives, salaons i conserves de qualitat per comercialitzar-les a la nostra botiga.”

Fa més de dotze anys vam iniciar un projecte de vida molt salat. Una petita botiga ‘de les de tota la vida’ es traspassava després d’una trajectòria de més de cinquanta anys venent olives, salaons i conserves.

Passió per les Olives, salaons i conserves de qualitat.

Vam agafar el relleu a aquest negoci amb entusiasme, fermesa i ganes d’aportar-hi la nostra essència, però sense perdre la tradició de tants anys dedicats a la comercialització d’aquests productes.

Ens esforcem per seleccionar els millors productes i per oferir-te el nostre compromís en la qualitat-preu de tots els productes de la botiga. Com ara diferents varietats d’olives, salaons i conserves premium.

Passió per les Olives, salaons i conserves de qualitat.

Ens declarem uns enamorats de la tradició amb un punt de modernitat i del tracte proper, de tu a tu.

Establiments referents del món de l’hosteleria i del canal HORECA de Lleida i rodalies, com ara Plusfresc, Petit Català, Tòfol, Mas d’en Xep… ja aposten pel nostre producte per delectar als seus clients.

T’interessa?

Posem-nos cara

Qui fa possible aquest projecte?

Un equip ben avingut, polivalent i versàtil és una peça fonamental pel nostre negoci.

María Jose

“Responsable d’administració, ella és l’encarregada de portar tota la gestió al dia però també, si convé, treu el cap a la botiga i dona un cop de mà!”

Marcos

“Ell és l’encarregat de tenir tota la botiga en ordre, d’atendre els clients i de repartir les comandes per Lleida i rodalies. Ell ho té tot a punt de solfa per poder preparar les vostres comandes!”

Eduard

“Ell s’encarrega de la part més comercial. Selecciona i prepara ofertes i promocions pels nostres clients, defensa el producte amb honestedat i també pot ser que el vegis amb la furgoneta amunt i avall repartint comandes o bé atenent a la botiga.”

Raj

“El secret de l’elaboració i l’envasat de les nostres olives el té ell. Hauràs de tastar-les per saber del què es tracta. Si vens a la botiga també podràs preguntar-li directament a ell, ja que també pot ser que t’atengui si vens a comprar.”

Xavi

“L’artífex del projecte. Apassionat del món de la gastronomia i del producte de qualitat. Ell és l’encarregat de seleccionar les millors referències pels millors aperitius.”

Cistella de la compra